مراقبت و نگهداری

بهترین روغن برای محصولات چرمی چیست؟

بهترین روغن برای محصولات چرمی

آیا می‌دانستید محصولات چرمی را با استفاده از روغن‌های مختلف، روغن‌ کاری می‌کنند؟ دلیل این کار چیست و چه فایده‌ای دارد؟ ما در این مقاله از پالیز چرم قصد داریم به این سوال‌ها پاسخ دهیم و بهترین روغن‌ برای محصولات چرمی را به شما عزیزان معرفی کنیم. اگر می‌خواهید طول عمر کیف، کفش و سایر وسایل چرمی خود را افزایش دهید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

روغن مخصوص چرم طبیعی

علت روغن کاری محصولات چرمی

روغن ‌کاری محصولات چرمی، دلایل متعددی دارد. یکی از مهمترین این دلایل، نرم نگه داشتن چرم و جلوگیری از خشک شدن و ترک خوردن آن در اثر عواملی مانند زمان، گرما و سرما است. روغن به عمق محصولات چرمی نفوذ می‌کند و طول عمر کیف و کفش چرم مردانه و زنانه را افزایش می‌دهد.

ظاهر زیبا و درخشان، کمک به یکدست شدن سطح چرم و جلوگیری از نفوذ آب، از جمله سایر دلایل روغن کاری محصولات چرمی به شمار می‌روند. پس اگر می‌خواهید یک محصول چرمی زیبا با طول عمر بالا داشته باشید، روغن ‌کاری را فراموش نکنید.

بهترین روغن برای محصولات چرمی

روغن ‌کاری محصولات چرمی مانند کیف، کفش، کمربند، دستبند و پالتو، برای افزایش انعطلاف‌ پذیری، زیبایی و طول عمر این محصولات انجام می‌شود. کدام روغن‌ها برای این کار مناسب هستند؟ آیا می‌توان از همه روغن‌ها برای انجام این کار استفاده کرد؟ روغن‌های نارگیل، زیتون، بادام، کرچک، جوجوبا و لانولین از بهترین گزینه‌ها برای محصولات چرمی محسوب می‌شوند. در ادامه با انواع این روغن‌ها و کاربردشان برای کیف و کفش چرم صحبت خواهیم کرد:

1. روغن نارگیل

روغن نارگیل یکی از بهترین و محبوب‌ترین روغن‌ها برای محصولات چرمی است. این روغن نه تنها باعث تمیزی چرم می‌شود، بلکه یک لایه محافظ ایجاد می‌کند و مانع از نفوذ رطوبت و آلودگی به داخل چرم می‌شود. روغن نارگیل، انعطاف چرم را بالا می‌برد و میزان درخشندگی آن را افزایش می‌دهد. از این روغن‌ها معمولا برای جلا دادن کفش و کیف چرم زنانه و مردانه استفاده می‌کنند. با روغن نارگیل، کیف و کفش براق و زیبایی خواهید داشت.

استفاده از روغن برای محصولات چرمی

2. روغن بادام

وقتی صحبت از بهترین روغن برای محصولات چرمی می‌شود، باید به روغن بادام اشاره کنیم. روغن بادام به دلیل خواص نرم ‌کنندگی و مرطوب ‌کنندگی، گزینه‌ای عالی برای مراقبت از محصولات چرمی است. این روغن به عمق چرم می‌رود و آن را نرم و انعطاف‌پذیر می‌کند. همچنین مانع از خشک شدن و ترک خوردن چرم می‌شود و در عین حال، درخشندگی طبیعی به چرم می‌بخشد.

استفاده از روغن بادام به ویژه برای چرم‌های ظریف و حساس توصیه می‌شود. زیرا ملایم است و به بافت چرم آسیب نمی‌رساند. با استفاده از روغن بادام، عمر مفید محصولات چرمی خود را افزایش می‌دهید و آن‌ها را همیشه زیبا و نو نگه می‌دارید.

3. روغن زیتون

روغن زیتون خاصیت نرم ‌کنندگی دارد و به براق شدن محصولات چرمی کمک می‌کند. اغلب محصولاتی که با چرم خشک تولید شده‌اند، توسط روغن زیتون نرم و درخشان می‌شوند. البته واکس‌ها و روغن‌های مخصوص چرم نیز در بازار موجود است. اما استفاده از روغن زیتون، یکی از ارزان‌ترین و کاربردی‌ترین روش‌ها در آموزش نگهداری از محصولات چرمی محسوب می‌شود و برای نرم و براق کردن انواع کیف و کفش چرم، بهترین گزینه است.

4. روغن جوجوبا

روغن جوجوبا به دلیل شباهت ساختاری به چربی طبیعی پوست، گزینه‌ای ایده‌آل برای مراقبت از محصولات چرمی محسوب می‌شود. این روغن به راحتی در بافت چرم نفوذ کرده و با حفظ رطوبت طبیعی آن، از خشک شدن، ترک خوردن و پوسته پوسته شدن جلوگیری می‌کند.

روغن جوجوبا علاوه بر نرم کردن چرم، به آن درخشندگی طبیعی می‌بخشد و رنگ آن را احیا می‌کند. این روغن برای انواع چرم از جمله چرم‌های ظریف و حساس مناسب است. استفاده از روغن جوجوبا به ‌ویژه برای چرم‌هایی که در معرض نور خورشید، رطوبت یا دمای بالا قرار دارند، توصیه می‌شود.

روغن کرچک برای جلوگیری از ترک خوردن چرم

5. روغن کرچک

روغن کرچک با نفوذ عمیق در بافت چرم، انتخابی مناسب برای مراقبت از محصولات چرمی محسوب می‌شود. این روغن با تغذیه و آبرسانی به الیاف چرم، از خشک شدن و ترک خوردن آن جلوگیری و به حفظ نرمی و انعطاف ‌پذیری آن کمک می‌کند.

همچنین، روغن کرچک می‌تواند در احیای رنگ و درخشندگی چرم‌های قدیمی و آسیب‌ دیده نیز موثر باشد. بسیاری از افراد برای تمیز کردن کفش چرم از این روغن استفاده می‌کنند. با این حال به دلیل غلظت بالای روغن کرچک، استفاده بیش از حد آن باعث چرب و سنگین شدن چرم می‌شود. پیشنهاد می‌دهیم که مقدار کمی روغن کرچک را به طور یکنواخت روی سطح چرم پخش کنید.

6. روغن لانولین

روغن لانولین که از پشم گوسفند استخراج می‌شود، به دلیل خاصیت نرم ‌کنندگی و ایجاد لایه محافظ، گزینه‌ای عالی برای مراقبت از محصولات چرمی به شمار می‌رود. این روغن از چرم در برابر عوامل محیطی مانند رطوبت، گرد و غبار و اشعه ماوراء بنفش محافظت می‌کند.

همچنین لانولین با نفوذ به عمق چرم، باعث انعطاف‌پذیر آن می‌شود و از خشک شدن و ترک خوردن چرم جلوگیری می‌کند. در عین حال، درخشندگی طبیعی به چرم می‌بخشد. استفاده از روغن لانولین به ویژه برای چرم‌های ضخیم و مقاوم مانند چرم زین اسب یا چکمه‌های کار توصیه می‌شود.

استفاده از روغن لانولین برای مراقب از کیف چرمی

نکات مهم در استفاده از روغن برای محصولات چرمی

پیش از استفاده از روغن برای محصولات چرمی باید به برخی نکات مهم توجه کنید. هر چرم، روغن مناسب خود را دارد. در نظر داشته باشید که روغن‌های شیمیایی مانند ذرت نیز برای چرم، مضر است. استفاده از روغن نا‌مناسب به چرم آسیب می‌زند. میزان روغن باید برای نرم و براق کردن چرم کافی باشد. روغن بیش از حد، چرم را چرب می‌کند. به ‌عنوان نکته آخر، پس از روغن ‌کاری، اجازه دهید چرم کاملا خشک شود.

نحوه روغن کاری کیف و کفش چرم

برای روغن ‌کاری کیف، کفش و سایر محصولات چرمی باید در ابتدا، روغن مناسب را انتخاب کنید. مرحله بعدی، تمیز کردن سطح چرم از هر‌گونه آلودگی است. سپس مقداری پارچه نخی بردارید و آن را به روغن مورد ‌نظر آغشته کنید. پارچه را به‌ صورت دایره‌ای و بسیار ملایم روی سطح چرم بکشید. به قسمت‌های ترک ‌خورده، توجه بیشتری داشته باشید. پس از اتمام روغن ‌کاری، اجازه دهید که سطح چرم کاملا خشک شود.

در این مدت از قرار دادن محصول چرمی در معرض تابش مستقیم نور خورشید، خودداری کنید. پاکسازی سطح چرم از روغن‌های اضافی، مرحله آخر روغن ‌کاری کیف و کفش و سایر محصولات چرم است. اگر محصولات چرمی خود را حداقل دو مرتبه در سال و با استفاده از روغن مناسب روغن ‌کاری کنید، ماندگاری آن‌ها را افزایش خواهید داد.

جلوگیری از خشک شدن محصولات چرمی با روغن

خرید با کیفیت ترین کیف و کفش چرم طبیعی، از پالیز چرم

در مقاله بهترین روغن برای محصولات چرمی چیست؟، تعدادی از روغن‌های کاربردی مانند روغن نارگیل، زیتون، بادام و کرچک را به شما عزیزان معرفی کردیم. با استفاده از این روغن‌ها می‌توانید کیف و کفش چرمی خود را نرم و براق کنید و طول عمر آن‌ها را افزایش دهید. البته کیفیت چرم نیز در ماندگاری آن تاثیر مستقیم دارد.

انواع کیف و کفش چرم طبیعی متنوع را با کیفیت عالی و قیمت رقابتی از پالیز چرم خریداری کنید. اگر در حفظ و نگهداری از چرم‌های این فروشگاه کوشا باشید، تا سال‌های متمادی، کیف و کفش‌های سالم و زیبا خواهید داشت. برای مشاهده محصولات پالیز چرم وارد صفحه اصلی سایت شوید و در صورت نیاز به مشاوره با کارشناسان ما تماس بگیرید. اگر شما هم درباره روغن های مخصوص محصولات چرمی نظر یا تجربه ای دارید، خوشحال می‌شویم در بخش نظرات آن را با ما و سایر مخاطبان پالیز چرم به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

بهترین روغن برای چرم مصنوعی چه روغنی است؟

بهترین روغن برای چرم مصنوعی، روغن زیتون است. این روغن را با استفاده از پنبه روی محصولات چرم مصنوعی بکشید و از آسیب به آن جلوگیری کنید.

آیا روغن دنبه برای چرم مناسب است؟

خیر، روغن دنبه باعث کدر شدن چرم می‌شود و بوی نامطبوعی ایجاد می‌کند.

بهترین روغن برای کاپشن چرم کدام روغن است؟

روغن بادام، روغن جوجوبا و روغن آووکادو از بهترین روغن‌ها برای کاپشن چرم محسوب می‌شوند. این روغن‌ها بوی مناسبی دارند و کاپشن را نرم می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *